Dollar General се оттегля от самочекирането, докато се опитва да ограничи

...
Dollar General се оттегля от самочекирането, докато се опитва да ограничи
Коментари Харесай

Dollar General премахва самочекирането в стотици магазини, за да намали кражбите

Dollar General се отдръпва от самочекирането, до момента в който се пробва да ограничи кражбите на дребно в своите магазини.

Компанията ще отстрани регистрите за самоплащане от 300 магазина, които имат максимален проблем със свиването – промишлен термин, отнасящ се до изгубени или откраднати артикули – през първата половина на годината, сподели основният изпълнителен шеф Тод Васос пред анализатори по време на диалог за приходите в четвъртък.

В момента компанията предлага варианти за самоплащане допълнително от 14 000 магазина. Въпреки това, той вкарва три начинания, с цел да промени стратегията си за самоплащане тази година, до момента в който се пробва да понижи продължаващия срещуположен вятър.

През последното си тримесечие компанията заяви, че „ посрещните ветрове на стесняване на годишна база не престават да нарастват през годината, увеличавайки се с повече от 100 базисни точки както за четвъртото тримесечие, по този начин и за цялата година “, сподели финансовият шеф Кели Дилтс по време на позвъняване з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР